HomeViestejäJennifer Hoffman16.9.2013 - Päästä irti sielusopimuksistasi nyt

16.9.2013 - Päästä irti sielusopimuksistasi nyt

PÄÄSTÄ IRTI SIELUSOPIMUKSISTASI NYT
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 16.9.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sinulla on ollut varhaisimmista elämistäsi saakka sielulupauksia parantamisesta, eheydestä ja yhteydestä sieluryhmässäsi ja niistä täytyy päästää irti nyt. Ei siksi että ne on täytetty, vaan koska sopimukset joihin ne liittyvät, eivät ole enää osa elämänpolkuasi. Niiden täyttäminen - mikä on itsesi ja toisten parantaminen - on ollut inkarnoitumisesi syy sieluryhmä- ja sielunkumppanitasolla. Mutta olet tehnyt toisten parantamisesta tehtäväsi ja tarkoituksesi ja estänyt omaa parantumistasi valmistumasta näiden lupausten vuoksi. Se luo nyt haasteen uuden maan täydelle esiintulemiselle.
 
Nämä sielulupaukset ovat pelkoon perustuvia sopimuksia seistä sielunkumppaniesi, karmakumppaniesi ja niiden rinnalla, joiden osalta pelkäät, etteivät he vaadi voimaansa tai tunnista jumaluuttaan tässä elämässä. Koska tiedät tämän seisovan heidän evoluutionsa ja ylösnousemuksensa tiellä ja sinulla on sopimus heidän parantamisestaan, olet ollut heidän käytettävissään energialähteenä ja parantavana valona. Mutta olet myös viivyttänyt oman sielukasvusi integroimista näiden lupausten vuoksi siitä pelosta, että jättäisit heidät taakse. Ketään ei jätetä taakse ja kaikki ovat siinä, missä heidän tarvitsee olla tässä kohtaa.
 
Jokaisen ihmisen on tehtävä oma päätöksensä ylösnousemuksestaan ja tämä määrää heidän osallistumistasonsa tähän ylösnousemusjaksoon. Jos he päättävät rajoittaa sielukasvuaan, heillä on muita vaihtoehtoja ja tilaisuuksia. Olet tietoinen tästä vaihtoehdosta ja olet auttanut heitä sen kanssa aiemmin - katsoen joka kerta surullisena ja pelokkaana, kun he ovat torjuneet ylösnousemus- ja evoluutiopolun. Sinun on aika palvella oman sielusi tarpeita ja päättää, aiotko nousta omaan potentiaaliisi, ottaa vastaan oman potentiaalisi ja sallia itsesi ylösnousta toteuttaen oman ylösnousemushalusi.
 
Sinua ei palvele, että rajoitat kasvuasi tai mahdollisuuksiasi ja jäät taakse, jotta toiset voivat käyttää niin kauan aikaa, kuin tarvitsevat tämän valinnan tekemiseen. Heillä on aikaa ja heillä on jatkuvasti valintatilaisuuksia. Sinun on päätettävä se polku, minkä valitset ja mitä haluat, ja se uuden maan energian integrointitaso, mistä nautit. Lohduttaudu tietäen, että kaikki on hyvin, että olet suorittanut tehtäväsi ja voit nyt siirtyä siihen energiatilaan, minkä sielusi haluaa sinulle ja mikä palvelee ylösnousemuspolkuasi ja heijastaa sitä parantumista, minkä olet saavuttanut polullasi. Palvele iloasi, rauhaasi ja ylösnousemushaluasi. Sinun on nyt aika tehdä tämä valinta omasta puolestasi ja astua sille ylösnousemuspolulle, mitä olet kaivannut.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >