HomeViestejäJennifer Hoffman6.6.2024 - Kesäkuun 2024 energiaraportti

6.6.2024 - Kesäkuun 2024 energiaraportti

KESÄKUUN 2024 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
6.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä sitä ollaan uudessa kuukaudessa, ja aloitamme sen toukokuun ilotulituksen kajahdellessa edelleen ympäri kosmosta. Täytyy myötää, että yli 24 X-luokan auringonpurkausta – kolme viimeisen 24 tunnin aikana – on jotain erityislaatuista, ja sillä on jonkinlainen vaikutus. Ja sillä on ollut.

Kuten olen sanonut kuukausia, kesäkuu tuo paljon muutoksia. Se on villikortti villeissä/hurjissa ajoissa, joten kiinnitä turvavyö ja jatka säteilemistä.

Kaiken tuon energian pyöriessä ympärillä, transformaatio on pelin henki, ja aloitamme sen kesäkuun ensimmäisestä päivästä. Jos olet odottanut muutoksia tai toivonut ylimääräistä energiaa, sitä tulee tässä kuussa. Ja se on myös kuukausi, joka on nimetty jumalatar Junon (suom. huom. kesäkuu = June) mukaan, joka on rakkauden ja avioliiton sekä naisten terveyden, hedelmällisyyden ja synnytyksen symboli. Valmistaudu pyörretuulikuukauteen, jossa on isoja yllätyksiä, energialiikkeitä ja muutama villikortti matkan varrella.

***

Olemme vuoden kuudennessa kuukaudessa, ja jos tuntuu siltä, kuin olet vasta hädin tuskin toipumassa tammikuusta, pidä tiukasti kiinni, koska kesäkuu on hurjien aikojen, hurjan energian, villikorttien ja kaiken muun kuukausi. Olen monta kuukautta sanonut, että kesäkuussa näemme tärkeitä muutoksia tapahtuvan joka tasolla – yksilöinä ja kollektiivisesti. Kiinnitä huomioita muutoksiin, joita tapahtuu maailmassa ympärilläsi, kun prosessoit muutoksia omassa elämässäsi.

Yksi 3D/5D-ylösnousemusintegroinnin aspekteista on yksilön ja kollektiivin harmonisointi niin, että yksituumaisuus tulee esiin – ajatus yhdestä sielusta. Tämä ei ole sitä, että ollaan samanlaisia, vaan että ollaan peräisin samasta Lähteestä. Olemme kaikki osa Lähdesielua, valolähdettämme. Mutta olemme kaikki yksilöitä ja tuon Lähdesielun yksilöllistyneitä ilmaisumuotoja.

Tämä ei ole ”ihmisen ja tietokoneen singulariteetti”, kuten Maailman talousfoorumin sarjakuvamainen keulahahmo on kuvitellut. Tämä on itsemme täysi harmonia ja ruumiillistuminen Lähdesielun ja valon ilmaisumuotoina. Tästä tulee uusi mahdollisuus kesäkuussa, ja näemme tässä kuussa uuden yhteys-, yhteisö- ja yhteistyötason (kaikki 5D-energioita).

Kesäkuu on myös nimetty roomalaisen jumalatar Junon mukaan, joka symboloi avioliittoa, hedelmällisyyttä ja rakkautta ja jollain tavoin naisten voimaantumista. Tästä syystä kesäkuu on perinteinen hääkuukausi. Olihan Juno Jupiterin, jumalien kuninkaan, vaimo. Juno oli myös Saturnuksen tytär, eikä tämä ole todennäköisesti maailman paras isähahmo. Mielenkiintoista, että juhlimme tässä kuussa myös isänpäivää (Yhdysvalloissa). Aikana jolloin naisia ja heidän identiteettejään vastaan hyökätään ja ”kaapataan” joka tasolla, tämä on aikaa ottaa/vaatia takaisin naisen täysivaltaisuus ja sen ilmaiseminen naisten ainutlaatuisena alueena. Kesäkuu/Juno on oppaamme tässä prosessissa.

Paluu Lähteeseen ja energiamme ”uusi lähde” on tämän kuukauden energiateema, kun vaadimme takaisin energiamme ja siirrymme samanaikaisesti sen 5D-ilmaisuun, kuukauden ensimmäisestä päivästä alkaen. Lisää siitä myöhemmin.

Kesäkuun numerologinen arvo on 5, joka on transformaation luku. 5 on numeron 4, joka on vakautta ja maadoittunut energiakeho – keho, mieli, tunteet ja henki – ja numeron 6 välissä, joka on laskeutuminen, jolloin tuomme sisään niitä uusia energioita, joita tarvitaan harmonisoimaan aineellinen transformaatioaikomuksemme henkisen laajentumisen kanssa.

5 on henkisen ja aineellisen välinen siirtymä, ihmisen ja hengen integrointi, ihmisitsemme ruumiillistuminen jumalaisen Itsemme kera. Ja tämän avulla meillä on kyky ilmaista 5D:n integroituminen 3D:hen. Tämä on jokapäiväinen ylösnousemusmatka – ei se epärealistisen ja ihanteellinen yksisarvis- ja keijumaa, jota monet ihmiset opettavat. Kuten aina sanon: ”Ylösnousemus on integrointia, ei valtaus.”

5 on vaikea luku, ja vaaditaan irtipäästämistä tai laajentumista tunteakseen tasapainoa. Siksi sen transformaatiopotentiaali on hyvin tärkeä. Joko palaamme takaisin vakaalle mukavuusalueellemme, jonka voimme löytää numerosta 4, tai kohotamme sitä hyväksyäksemme henkisen laajentumisen numeron 6 myötä. Niin tai näin, 5-kuukausi fokusoituu transformaatioon luomaan energiamestaruuden abc:n, kuten kutsun sitä – harmonia, tasapaino ja yhdenmukaisuus (suom. huom. englanninkielisten sanojen alkukirjaimista muodostuu abc).

Aloitimme kesäkuun harvinaisella ja voimakkaalla aspektilla, Jupiterin Kaksosissa kolmio (120 astetta) Plutoon Vesimiehessä, ja se on tarkka sekunnilleen. En löytänyt historiallista tapahtumaa tästä aspektista yli 2000 vuoden ajalta. Meillä on tässä teemoina 5D-integrointi, henkinen kasvu ja kypsyys, karmasta vapautuminen ja uudet toimintamallit. Kun olen kirjoittanut kolmikosta Jupiter, Venus ja Neptunus kuluneet kolme viikkoa, tämä vie sen askeleen pidemmälle, koska Jupiter hallitsee Kaksosten vastamerkkiä, Jousimiestä, joten se lisää harmonian, tasapainon ja yhdenmukaisuuden korkeampaa värähtelyä Kaksosiin – merkkiin joka voidaan ”pilata” epäilyllä, hämmennyksellä ja päättämättömyydellä. Tämä antaa hengen kesäkuun energialle.

Mutta ei siinä kaikki. Jupiterin mennessä Kaksosiin, meidän täytyy palata kesäkuuhun 2012, edelliskertaan kun meillä oli tämä sykli. Muistatko vuoden 2012? Sen piti olla Maya-kalenterin loppu, lopunaika, surullisen kuuluisa 12-12-12, ja odotamme edelleen jotain tapahtuvan. Minusta se oli syklin alku, ei loppu, ja nyt olemme energeettisesti ja henkisesti niiden uusien toimintamallien luomisen paikassa, minkä luulimme tapahtuvan 2012.

Meillä on tilaisuus tuoda esiin vuoden 2012 lupaus lupaus, mutta uudessa ja erilaisessa toimintamallissa, joka voi laajentua ja maadoittua todellisuuteemme. Vuonna 2012 meillä olin Saturnus Vaa’assa, mikä merkitsi, että tuossa ajassa oli kyse oppimisesta tasapainottamaan henkinen ja aineellinen – testi joka oli meille valtava epäonnistuminen, koska kaikki odottivat maailman loppuvan ja uuden maailman vain putkahtavan paikoilleen.

No, sitä ei tapahtunut, ja sen sijaan aloitimme uuden syklin Pluton ollessa Kauriissa, mikä todella koetteli transformaation ja energiamuutoksen rajoja, kunnes lopulta tajusimme sen. Nyt olemme uudessa Saturnus-syklissä, joka on sen eläinratakierron loppuunsaattaminen, joka alkoi huhtikuussa 1996, jolloin Saturnus siirtyi Oinaaseen. Nämä ovat tärkeitä aikoja ylösnousemussyklissämme.

Sitten 6.6. meillä on uusi kuu Kaksosissa, ja se on tarkassa neliössä Saturnukseen. Muista, että Saturnus Kaloissa maadoittaa tuon henkisen energian paikoilleen. Meillä ei voi olla tasapainoista ylösnousemusprosessia, jos emme pysy maadoittuneena. Siitä syystä Saturnus Kaloissa tänä aikana – edellinen kerta oli tammikuussa 1994 – on hyvin kriittinen tälle prosessille, ja se tukee Neptunusta Kaloissa, estäen sitä liioittelemasta ja kurkottamasta liikaa henkiselle puolelle, sallimatta meidän maadoittaa tätä energiaa niin, kuin meidän tarvitsee.

Meillä on täysikuu 21.6. Kauriin 1 asteessa, mikä avaa alfa-omega-portaalin, joka kestää 21.7. saakka, jolloin on täysikuu Kauriin 29 asteessa. Tämä valmistaa tietä Pluton palaamiselle Kauriiseen, mikä kestää syyskuusta marraskuun puoliväliin, ja on sen viimeinen kerta Kauriissa seuraavaan 250 vuoteen. Näemme paljon siivoamista ja lähtemistä, erityisesti sellaisten ihmisten ja tilanteiden, jotka ovat olleet haaste tai ongelma vuodesta 2008.

Karmabumerangi palaa aina toden teolla, silloin kun Pluto ja Saturnus ovat mukana. Vuonna 2020 meillä oli Saturnuksen ja Pluton yhtymä, joka aloitti ”plandemiatyrannian” (suom. huom. ”plandemia" on keksitty sana, joka yhdistää ”suunnitelman” ja ”pandemian”, eli ”suunniteltu pandemia”). Ja oletko huomannut, että nyt se selviää ja paljon asioita tulee valoon. Pidä silmällä näitä tapahtumia, koska se antaa meille ainutlaatuisen karmabumerangin ja heräämisen globaalilla tasolla.

Kesäkuun energiateema on 5D-luominen, joka ylittää yksinkertaisen ilmentämisen. Tässä on kyse energian ruumiillistamisesta, laajentavassa kehittymisprosessissa. Ylösnousemuspolkumme ei ole lineaarinen – se on laajentuva alue/pallo, joten silloin kun osallistumme transformaatioon, sillä on vaikutus elämämme joka alueelle.

Emme voi rajoittaa laajentumista yhdelle alueelle ja kuitenkin kokea ylösnousemuksen täyden vaikutuksen. Meidän täytyy olla valmis päästämään irti siitä, mikä ei palvele meitä, koska se ei sovi energiavärähtelyymme, aikomukseemme, eikä se voi integroitua matkamme seuraavan vaiheen kanssa.

Teemme tästä hyvin henkilökohtaisen prosessin, mutta siinä ei ole mitään henkilökohtaista. Se on energeettinen prosessi, johon sovellamme tunne-energiaa. Ja tässä kohtaa meillä tapahtuu iso muutos ylösnousemuksen myötä. Sen sijaan että annamme tunteiden johtaa ja sovitamme energiamme noihin tunteisiin, meitä johtaa nyt energiataajuutemme ja -värähtelymme, ja valitsemme tunnekokemuksemme ja yhteytemme sen energian perusteella, mitä tunnemme. Tästä syystä kehotan sellaista, joka etsii uutta työpaikkaa, kotia tai suhdetta, aloittamaan haluamansa kokemuksen luomalla sille energia-astian.

Sen jälkeen kun aloitin tämän matkan, ensin 1990-luvun alussa ja sitten uudestaan 2003 loppupuolella, olen nähnyt ja kuullut jokseenkin kaiken, mitä voi kuvitella, kun kyse on ylösnousemuksesta, heräämisestä, 3D/5D-integroinnista, ylösnousemussykleistämme, siitä mitä tapahtuu maan päällä, energiaverkoista, energiamuutoksista ja latauksista – olen käynyt sen kaiken läpi monien teidän kanssa. Se on ollut melko hurjaa kyytiä meille kaikille – monia pysähdyksiä ja startteja, monia yllättäviä tilanteita, hetkiä jolloin luulimme päässemme loppuun, vain oivaltaaksemme, että olimme kääntyneet vain yhdestä kulmasta ylösnousemuspolulla.

Toisaalta, usko, kun sanon, että lähestymme tämän ylösnousemussyklin loppua, mutta se ei merkitse "loppua”. Se on prosessi – ihmiskunnan herääminen ja tietoisuuden laajentuminen, harmonia, sitoumus, energiayhtenäisyys ja -täysivaltaisuus ja 5D-yhteisöjemme luominen. Se kaikki tapahtuu nyt, ja olemme osa tuota prosessia. Sen ei koskaan suunniteltu olevan helppo tai nopea tai mystinen kokemus. Luomme ”taivaan maan päälle”, ja täällä siitä tulee usein sotkuista.

Tämä Saturnus Kaloissa on erityisen tärkeä transitti ylösnousemussyklillemme, kuten myös Pluton siirtyminen Vesimieheen. Muista, että olen sanonut melko pitkään, että Saturnus Neptunuksen kanssa maadoittaa ja integroi täysin henkisen energian. Ei ole enää erillisyyttä, ei enää verhoa henkisen ja aineellisen välillä – olemme integroitunut, ruumiillistunut ja yhtenäinen.

Ja näemme ilmaistavan tätä täysin, silloin kun sekä Neptunus sekä Saturnus siirtyy Oinaaseen, ensin toukokuussa 2025 ja sitten uudestaan tammikuussa 2026.

Teemme työtä, jotta meistä tulee moniulotteinen, integroitunut, olemme harmoniassa uusien taajuuksien kanssa, opimme ruumiillistamaan energian ja työskentelemään sen kanssa, tekemään enemmän energiailmaisua ja vähemmän energiatyötä. Tämä on ihme- ja ilmentämiskykyjemme hiomista, tulemista integroituneemmaksi omaan energiataajuuteemme ja oppimista säteilemään itseämme varten – tuntematta tarvetta parantaa, auttaa tai jotenkin tukea muita. Sitä kaikkea tapahtuu kaikessa, kaikille ja kaikkialla.

Siis jos tunnet pakahtuvasi, sinulla on taisteluväsymystä ja tunnet kaiken olevan energeettisesti liikaa, pidä tauko, ota torkut ja anna itsellesi aikaa koota itsesi. Kuten aina sanon, ylösnousemus on viestijuoksu, ei maraton. Emme voi päästä ”sinne” yhtään nopeammin, joten voimme yhtä hyvin hidastaa, ottaa aikaa juhlia voittojamme ja saada valmiiksi ja päätökseen tämänhetkisen, ennen kuin siirrymme uusiin asioihin.

Olemme myös pääsemässä uudelle ulottuvuustasolle 5D-integroinnissamme. 4D-silta on silta ulottuvuuksien 1, 2 ja 3 ja 5, 6 ja 7 välillä. Siis anna tälle prosessille se aika ja tila, jonka se ansaitsee, koska se on erittäin iso juttu ja paljon tapahtuu monilla tasoilla samanaikaisesti.

Toivon, että tämän tiedon myötä arvostat ponnistelujasi, ylösnousemusoireitasi ja muutoksia ja liikkeitä. Jos niissä ei ole tolkkua nyt, niissä on myöhemmin, ja jos katsot suurempaa kuvaa, voit nähdä ylösnousemusmatkan ja mistä se on tuonut meidät tähän, missä olemme nyt.

Liikumme valonnopeudella, joten voit odottaa olevasi vähän merisairas, mutta menemme eteenpäin ja se on tärkeää.

Muista myös, että kun valo etenee, pimeys työntää vastaan, ja meillä on paljon vastustusta tällä hetkellä. Pimeys ei voi koskaan ohittaa/vallata valoa, ja ainoa tapa päästä eroon valosta on sammuttaa se tarkoituksella. Sen vuoksi kehotan aina säteilemään, ja muistutan päivittäin, että olemme täällä säteilemässä – ei muita varten, vaan itseämme. Ole valo, joka hehkuu pimeässä, kun säteilet iloa koko olemuksellasi. Sitä kaikkea tukee kesäkuun energia, joten ryhdy hommiin ja ala säteillä. Mahtavaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >