HomeViestejäJennifer Hoffman20.3.2024 - Päiväntasaus - kohoa ja laajene

20.3.2024 - Päiväntasaus - kohoa ja laajene

PÄIVÄNTASAUS – KOHOA JA LAAJENE

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
20.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onnellista uutta vuotta, ja kyllä, on uusivuosi, koska tänään on kevätpäiväntasaus, jolloin Aurinko siirtyy Oinaan merkkiin, ja se on uuden auringonkierron ja uuden vuoden alku.

Tämä päiväntasaus on erityisen voimakas joidenkin epätavallisten aspektien vuoksi, joista puhun tässä artikkelissa, ja se on ensimmäinen päiväntasaus, joka meillä on ilman Plutoa Kauriissa, mikä alkoi maaliskuussa 2008.

Tämä kevätpäiväntasaus on alkujen, uuden kasvu, täydentymisen, elpymisen ja uuden nousun aikaa. Se on myös aikaa, jolloin puutarhurit alkavat arvioida palstojaan – mitä istutetaan ja mitä harvennetaan. Tänä vuonna minä harvennan kannaa, iiristä, maksaruohoa ja pelättyä ja kammottua ”liriopea”.

Mitä sinun suunnitelmasi ovat uudelle vuodelle? Puhutaanpa mahdollisuuksista tämän viikon Enlightening Life -uutiskirjeessä.

***

Tiedän, että puhun paljon energialiikkeistä, ja tiedät niin olevan, koska sinäkin tunnet ne. Siitä lähtien kun aloitin nettisivuni ja uutiskirjeeni helmikuussa 2004, energia-arvioinnit ovat olleet iso osa prosessia. Kuka muistaa ajan, jolloin saimme isoja energialatauksia, jotka löivät meidät maahan pariksi, kolmeksi päiväksi? Minä muistan. Muistan myös sen väsymyksen, pahoinvoinnin ja motivaationpuutteen, jonka läpi meidän täytyi taistella.

Teemme sitä edelleen, mutta hyvin eri tasolla, ja kun olemme nyt päässeet läpi kurjista ja musertavista ”Pluto Kauriissa” -vuosista, 2008–2023, olemme nyt vahvemmassa, viisaammassa ja tasapainoisemmassa paikassa. Siis jos olemme jo täysin toipuneet, koska ne olivat rankkoja aikoja – ainakin minulle.

Astumme kevätpäiväntasausviikkoon, joka aloittaa uuden astrologisen kalenterin. Luonnossa kalenterin pitäisi alkaa maaliskuusta ja päiväntasauksesta, kuten se alkoi Rooman aikoina. Itse asiassa se oli kalenteri vuoteen 1751 saakka, jolloin Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentti muutti sen.

Mutta tämä ei ole mikään tavallinen päiväntasaus. Siinä on useita energia-aspekteja, jotka lisäävät uusia elementtejä tämänhetkiseen, epävakaaseen energiasekoitukseen.

1. Meillä on kevätpäiväntasaus hyvässä aspektissa Plutoon Vesimiehessä. Päiväntasaus on Oinasjakson alku, ja toimintaorientoitunut Oinas rakastaa vapausorientoitunutta Vesimiestä, joten se on hyvä asia. Se myös laajentaa vapaudenhaluamme kaikin tavoin – energeettisesti, tunnepuolella, fyysisesti, mentaalisesti ja luovasti, sekä henkilökohtaisella että kollektiivitasolla.

2. Meillä on tällä viikolla kaksi alfa-omega-portaalia, jotka käsittävät koko eläinradan. Esittelin tämän käsitteen ainakin 10 vuotta sitten, kun huomasin, että tietyt energia-aspektit loivat paljon tilaisuuksia loppumisiin ja alkamisiin. Normaalisti niihin liittyy kaksi uutta kuuta, jonkin merkin ensimmäisessä ja viimeisessä asteessa, mutta niihin sisältyy myös aspekteja, joissa esiintyvät Oinas ja Kalat, kuten meillä on nyt.

Ensimmäinen alfa-omega-portaali on päiväntasauksen ja Marsin myötä Oinaassa, kun Mars hallitsee Oinasta. Marsin hallitsema merkki on huomattavassa asemassa 30 päivää, ja Mars, Oinaan hallitsija, siirtyy Kaloihin vain muutama päivä päiväntasauksen jälkeen.

Toinen alfa-omega-portaali on ollut heinäkuun puolivälistä 2023 saakka, ja se korostuu nyt Kheironin myötä, ja se on Kuun pohjoissolmu Oinaassa ja Neptunus Kaloissa. Vaikka kuunsolmut ovat matemaattisia pisteitä, niitä pidetään astrologisen kartan ensimmäisenä aspektina, ja ne ovat melko tärkeitä tämän hetken energetiikassa. Tämä alfa-omega-portaali on kollektiivinen kutsu henkiseen heräämiseen, ja se todellakin edesauttaa sitä heräämistä, jota näemme joka päivä.

3. Lisääntyvä kutsu henkiseen kypsyyteen ja integroida enemmän henkisyyttä ihmisyyteemme. Tässä ei ole kyse helmien ja liehuvien viittojen käyttämisestä ja vegaaniksi tulemisesta. Tämä on henkisen itsemme täyttä integroimista koko energiakenttäämme.

Liitämme ”kolmannen silmän” henkiseen näkökykyyn ja oivallukseen, mutta entä muu keho ja energiakeskukset? Miten ne osallistuvat? Milloin otamme ne käyttöön? Menneisyydessä emme ole ajatelleet tätä, mutta nyt se on osa prosessia ja siihen liittyy myös itsen ja Itsen, ihmisen ja jumaluuden, aineellisen ja henkisen, integrointi. Olemme tässä uudella ja kartoittamattomalla alueella, kun tämä on osa 5D-energiaintegrointiamme. Esittelen sen myös 5D I Am -ohjelmassa, katso lisää täältä.

Tämä kutsu henkiseen kypsyyteen, maadoittumiseen ja tasapainoon on se panos, joka Saturnuksella Kaloissa on. En ole lainkaan niitä, jotka pitävät tätä ”huonona” aspektina. Se on hyvin kurinalainen aspekti, tulos Saturnuksen 30 vuoden kierrosta eläinradan 12 huoneen läpi, ja pakotta jokaisen kestämään/olemaan rohkea, kiinnittämään huomiota ja tekemään parhaansa. Katso taaksepäin tammikuuhun 1994 ja tiedät, milloin Saturnuksen matka Kaloissa alkoi – silloin tämä henkinen jakso alkoi.

Ja olemme pimennysikkunassa, joka alkaa täysikuun pimennyksestä 25.3., ja sitten on tuo maineikas täydellinen (auringon)pimennys 8.4. Jännitys kohoaa.

Siis, mitä voit tehdä käyttääksesi parhaiten tämän energian ja työskennelläksesi sen kanssa voimaantuneella ja voimaannuttavalla tavalla (sen sijaan, että juokset piiloon, kunnes se on ohi)?

Voit aloittaa olemalla pelkäämättä, koska et voit tehdä tätä väärin. Joko olet valmis suureen transformaatioon tai et ole.

Älä ole huolissasi, jos et ole valmis siihen. Saat ekstraoppitunteja ja -tilaisuuksia oppimiseen, mikä valmistelee sinua seuraaviin transformaatioristeyksiin. Voi muuttaa mieltäsi koska tahansa.

Jos olet valmis, saat ultraselkeitä merkkejä siitä, mikä on ohi, mihin et voi enää osallistua, kenen kanssa et voi enää olla, ja missä sinun täytyy päästää irti ja mennä eteenpäin. Saturnus ei ole lempein opettaja, mutta se on äärimmäisen kärsivällinen, ja se vaatii ehdottomasti noiden sääntöjen täyttä kunnioittamista ja noudattamista. Ei ole oikopolkuja tai kiertoteitä, silloin kun Saturnus johtaa paraatia.

Yksi pienenpieni yksityiskohta joka ei itse asiassa ole kovin pieni, on Neptunuksen läsnäolo Kaloissa vuodesta 2011 saakka. Se on vaaninut hiljaa taustalla ja esittänyt isoa roolia 3D:n hajoamisessa. Neptunus auttaa sinua näkemään harhakuvat ja totuuden, haluat sitä tai et. Se on merkittävä tekijä tällä hetkellä, erityisesti Saturnuksen ollessa Kaloissa, ja se jatkaa työskentelemistä kanssamme henkiseltä tähystyspaikaltaan vuoden 2025 loppupuolelle saakka.

Kalat on ”henkinen” huoneemme, ja nyt on kasvava tarve henkisyyteen, hengen integrointiin ja henkisempään elämiseen. Kuunteletko enkeleitäsi ja henkioppaitasi ja puhut niiden kanssa? Hanki 10 Secrets to Communicating with your Angels and Spirit Guides Toolkit, joka antaa sinulle prosessin, työkaluja ja resursseja luoda syvä ja kestävä yhteys henkiseen tukitiimiisi.

Onko jokin vallannut energiasi ja osallistunut paljon enemmän, kuin ajattelit tapahtuvan? Kuuntele, miten käsittelen tuon tilanteen puutarhassani, salakavalien ja viattomien lirope-reunuskasvien kanssa.

On vaikuttava päiväntasaus ja aika kohota ja laajentua – ja juhlia hyvin haastavan ajan loppua, kun siirrymme uuteen vuoteen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >