HomeViestejäJennifer Hoffman3.12.2023 - Joulukuun 2023 energiaraportti

3.12.2023 - Joulukuun 2023 energiaraportti

JOULUKUUN 2023 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
3.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tuntuu siltä, että vain vierimme uuteen kuukauteen marraskuun hurjan kyydin jälkeen, ja tässä sitä ollaan vuoden 2023 lopussa. Suoraan sanottuna olen iloinen nähdessäni tämän vuoden loppuvan – se on ollut rankka vuosi. Mutta kuluneet neljä vuotta ovat olleet kaikki rankkoja, ja olemme eläneet mielettömässä, sekavassa ja hyvin rikkinäisessä todellisuudessa vuoden 2019 lopulta saakka. Normaali palaa 2024, mutta näemme suuria muutoksia, ja ne ovat jo alkaneet.

Joulukuu alkaa upealla energialla, ja kuukausi jonka arvo on tupla-10, antaa meille runsaasti tilaisuuksia siivota/tyhjentää, astua esiin, mennä eteenpäin ja lähteä pois kaikesta, mikä ei ole enää harmoniassa totuutemme, aikomuksemme, energiamme ja prioriteettiemme kanssa. Tässä ei ole pakottamista, vaan emme pysty yksinkertaisesti enää sietämään ihmisiä ja tilanteita – yksilö- ja globaalilla tasolla – joiden arvot eivät ole harmoniassa omien arvomme, valon ja totuuden kanssa jumaluudestamme.

On uusi kuukausi ja täysin uusi fiilis. Saamme kokea tässä kuussa henkisen ihmisyytemme täyden vaikutuksen, joten valmistaudutaanpa siunauksiin ja asetutaan riviin vastaanottamaan oma osuutemme. Ja joulukuu alkaa kolmella isolla tapahtumalla, jotka asettavat näyttämön fantastiselle kuukaudelle. Tätä tapahtuu joulukuun energiaraportissa.

***

Joulukuu alkaa valtavalla energia-aallolla kolmen tapahtuman vuoksi, jotka olivat marraskuun viimeisellä viikolla. Ensimmäinen oli täysikuu Kaksosissa 27.11., jota kuvasin ”karmana steroideilla”. Toinen oli valtava, lähes X-luokan auringonpurkaus 28.11., joka oli iso yllätys ja toi valtavasti korkeavärähteistä energiaa ja valoa. Ja kolmas oli 29.11., jolloin kerrottiin Henry Kissingerin kuolemasta. Joku kertoi minulle siitä, kun emännöin Enlightening Life -livelähetystä, ja ensimmäiset sanat suustani olivat ”hallelujaa”. Olen odottanut kuulevani hänen kuolemastaan ainakin 10 vuotta.

Kun menin nukkumaan tuona iltana, oppaani kehottivat minua nousemaan ylös, koska minun piti tehdä energiatyötä. Kissingerin kuolema vapautti 3D-tiheyden tärkeän avainpilarin planeetalta, ja hänen poistumisensa merkitsi, että voisimme tuoda valtavan määrän valoa, mikä oli estetty aiemmin.

Puhun tässä energiaraportissa vähän aikaa hänestä ja hänen pahasta ja hirveästä vaikutuksestaan maailmaan, koska emme saa koskaan enää sallia tämän tason pahuuden juurtua geopoliittiseen maailmaamme. Satojamiljoonia ihmisiä kuoli Kissingerin vuoksi, jonka kammottava fokus ikuisissa sodissa, poliittisessa horjuttamisessa ja sosioekonomisessa manipuloinnissa aiheutti kuolemaa ja tuhoa ympäri maailmaa.

Nimeä mikä tahansa sota, nälänhätä, lama, vallankaappaus tai kansanmurha viimeisten 70 vuoden aikana, ja hänen nimensä liitetään siihen. Hän oli myös Maailman talousfoorumin Klaus Schwabin sekä George Sorosin mentori. Sen pitäisi kertoa sinulle jotain siitä pahuudesta, jonka hän ruumiillisti. Mutta hän on kuollut, ja pääsemme eroon hänestä ja hänen energiastaan. Valoisa puoli on, ettei kukaan ole ottamassa hänen paikkaansa, koska tuon tason 3D-tiheys on hajonnut ja mädäntynyt unholaan. Nyt meidän täytyy tuoda valoa täyttämään tuo 3D-tiheyden tukos ja olla alku uudelle rauhan ajalle ja toimintamallille.

Joulukuun on sekä huippu että jyrkänne. Olemme ylösnousemussyklin huipulla, saavuttaen tiedostamisen ja henkisen integroinnin suuria korkeuksia. Mutta olemme myös jyrkänteellä, josta voisimme pudota epätoivon ja hajoamisen kuiluun sen valtavan tiheyspaineen vuoksi, jota vastaan taistelemme, ja epäonnistumisenpelon vuoksi. Olemme saavuttaneet valtavia voittoja tässä ylösnousemussyklissä, mutta olemme tehneet myös suuria uhrauksia. Ja joulukuussa meillä on tilaisuus tarkastella sitä kaikkea, ennen kuin aloitamme suuren syklin 2024.

Joulukuu on numerologisesti 10-värhtelyä, mutta se on tupla-10, koska kuten olemme nähneet lokakuusta saakka, sana ”decemeber” (joulukuu) viittaa itse asiassa lukuun 10 (”deca” merkitsee 10). Ennen kuin kalenteria muutettiin 1751, maaliskuu oli vuoden ensimmäinen kuukausi ja joulukuu oli 10. kuukausi. Nimi ei muuttunut, silloin kun kuukaudet muutettiin, joten meillä on 10-arvo joulukuulle, ja tämä kuukausi 12 2023 on myös 10.

10 on 1+0, mikä viittaa toiminnan ”sauvaan” ja rajattoman potentiaalin sfääriin/piiriin. 1 ja 0 aktivoivat morfogeneettisen kentän (muista tämä IDEA:sta – Silta aikomuksesta ilmentämiseen -ohjelma). 0 ei ole ei-mitään/tyhjä. Se on ei-mikään – ehdottoman energiapotentiaalin syvä hiljaisuus, joka odottaa sanaamme ilmentyä todellisuudeksi. Morfogeneettinen kenttä on puhtaan potentiaalin energiakenttä, puhdasta energiaa joka odottaa tulemista muodoksi.

Tämä on upea paikka olla, kun päätämme vuoden ja useita isoja energiasyklejä. Jos tunnet helpotusta joulukuun alkaessa, olen siinä kanssasi. Tämä ei ole ollut helppo vuosi, ja itse asiassa on ollut rankkaa vuodesta 2019 saakka. Silloin terveysongelmani alkoivat, ja jos olet seurannut minua tässä tai sosiaalisessa mediassa, tiedät, että olen kärsinyt äärimmäisestä kroonisesta kivusta kuluneet neljä vuotta ja alkanut vasta nyt nähdä parantumista ja saada helpotusta. Se ei ole ollut miellyttävää.

Mutta tämä on ollut rankka vuosi hyvin monille meistä, kun olemme kohdanneet urheasti terveys-, talous-, suhde- ja muita henkilökohtaisia ja ammatillisia ongelmia. On tuntunut siltä, ettei se lopu koskaan, että emme koskaan voittaisi näitä haasteita ja enää näkisi vapauden, ilon, rauhan ja rakkauden päivänvaloa, oltuamme niin kauan pimeässä. Ja tässä sitä ollaan, valot ovat päällä, ja on uuden toimintamallin aika.

Joulukuun teema jatkaa samaa, mitä olette kokeneet elokuusta saakka, kun energian paljastuminen vie meidät jatkuvasti laajemmalle ja korkeammalle ylösnousemuspolulla. Mitä pidemmälle tutkimme ylösnousemusenergiaa, sitä enemmän lisäämme värähtelyämme ja yhdistymme korkeampiin energiaulottuvuuksiin. Elokuussa meillä oli käännekohta, jota seurasi syyskuun yhtyminen, lokakuun katarsis ja marraskuun takaisinsaaminen.

Nyt joulukuussa meillä on palauttaminen, kun valmistaudumme siirtymään vuoteen 2024 – vuoteen jonka uskon olevan paljon helpompi ja vähemmän haastava ja vähemmän ongelmallinen, kuin olemme nähneet melko pitkään aikaan. Ja palauttaminen on mahtava teema joulukuulle, koska olemme kadottaneet kosketuksen perusaspekteihimme muutaman kuluneen vuoden sekasorron ja hulluuden jälkeen. Maailma on muuttunut joka päivä, ja kyllä, jotkut noista asioista ovat muuttaneet iäksi maailmankatsomustamme, mutta ne ovat tehneet meistä vähemmän herkkäuskoisen, vähemmän naiivin ja erottelevamman siinä, kenen ja minkä kanssa jaamme energiamme.

Muutaman viime vuoden tapahtumat ovat myös tuoneet valoon tarpeen olla voimaantunut, yhtenäinen/yhdenmukainen, särkymätön ja hyvin selkeä energia-aikomuksessa, energiaharmoniassa ja energian ruumiillistamisessa.

Palauttaminen merkitsee paluuta olemassaoloon, takaisin tuomista, virkistymistä, uudistumista, kunnostamaista ja uutta värähtelyä. Huomaamme tässä kuussa, että joitain asioita ei voi palauttaa – ne ovat saaneet loppuun matkansa kanssamme ja ylittäneet viimeisen käyttöpäivänsä. Toiset asiat jotka olemme unohtaneet, sivuuttaneet tai jättäneet tienposkeen, kutsuvat meitä, koska on aika tuoda ne takaisin. Joitain noista asioista ovat ilo, voima, energia, rakkaus/kiintymys, luottamus ja sitoutuminen. Jos olemme olleet sitoutuneena asioihin, jotka eivät ole harmoniassa ilomme ja potentiaalimme kanssa, emme pysty palauttamaan niitä, erityisesti jos se merkitsee, että meidän täytyy menettää osa itsestämme siinä.

Meille on tehty selväksi, että jotkut suhteemme olivat ihmisiin ja tilanteisiin, jotka olivat riippuvaisia meistä jollain tavalla – ehkä tarjosimme iloa, energiaa, polun, toimintamallin ja odotuksia, jotka sallivat tuon suhteen olla olemassa. Tarjosimme noita tekijöitä ja sitten odotimme suhteen tulevan sellaiseksi, mitä halusimme. No, se ei ihan toiminut, ja meille jäi usein vain täyttymättömät odotukset – ei mitään muuta – palkkioksi uskollisuudestamme, sitoutumisestamme ja kovasta työstämme.

Mitä palautamme omassa elämässämme? Aloitetaanpa julmalaisesta suunnitelmastamme ja ravistellaan pölyt pois siitä potentiaalista, joka meillä on luoda rakastamamme elämä.

Sitten itsetuntomme, joka voi saada melkoisen iskun, kun oivallamme, että olemme tehneet kovasti työtä luodaksemme suhteen, jota joku muu käytti vain omaksi edukseen.

Ilomme, joka oli investoitu tuleviin hyötyihin nykytodellisuuden sijasta.

Mielemme ja sydämemme rauha, jota ei vahvisteta tai palauteta suhteissa, joissa teemme kaiken työn.

Ja lopuksi energeettinen yhtenäisyytemme ja täysivaltaisuutemme, jonka olemme vetäneet yli edistääksemme muiden hyvinvointia – huomataksemme vain, ettei meillä ole energiavaroja, kun on aika voimaannuttaa omia unelmiamme.

Tässä palauttamisen kuukaudessa voimme ottaa aikaa tutkia elämäämme ja yhdistyä jälleen  voimaantumisen, ilon, rauhan ja rakkauden jumalaiseen suunnitelmaan, joka on energialähteemme ja resurssimme. Se on energialähteemme, koska siitä voimaantumisemme on peräisin. Se ei tule muista ihmisistä, menestyksestä tai saavutuksista – se tulee sisäisestä energia- ja mahdollisuuslähteestämme, jonka usein unohdamme itsellämme olevan.

On aika poistaa esteet/tukokset energialähteestämme ja saada se taas virtaamaan. Ja se on resurssimme, koska sen puoleen meidän pitäisi kääntyä, kun olemme valmis uuteen toimintamalliin. Jos muistamme, että todellisuutemme on energiailmentymä, emme koskaan unohtaisi ajatella ensin energiaa, kun harkitsemme jotain muutosta tai transformaatiota.

Ja palauttamistamme tukemaan meillä on joulukuussa Merkuriuksen perääntyminen, joka alkaa 14.12. ja päättyy 1.1.2024. Kyllä, tämä merkitsee, että sinun pitäisi olla tarkkana joululahjojen, suunnitelmien ja matkustamisen kanssa, mutta se merkitsee myös, että saat paljastuksia ja tilaisuuden olla valikoivampi siinä, kenen kanssa vietät aikasi. Totuutta tuntuu putkahtavan esiin kuin tyhjästä Merkuriuksen perääntyessä, erityisesti kun siihen liittyy Jousimies.

Saamme joulukuussa vähän Venus-toimintaa kolmessa merkissä, kun se on Vaa’assa, Skorpionissa ja Jousimiehessä kuukauden aikana. Pidä silmällä nopeita muutoksia suhteissa, ja siihen voi sisältyä omat tunteesi suhteista – kaikki tämä käy läpi paljon muutoksia nyt, kun vahvistamme tahtomme ja hyvinvointiamme suhteissa.

Muistatko salamyhkäisen Neptunuksen hengailemisen Kaloissa vuodesta 2011 saakka? Se on ollut hiljainen voima ylösnousemussyklissä, jota emme ole paljon ajatelleet, mutta Neptunus Kaloissa toimii kuin hidas ja tasainen vesivuoto lattialautojen alla, mitä et huomaa, ennen kuin lattia hajoaa jalkojesi alta. Se lähtee eteenpäin 4.12., ja nyt saamme henkistä tukea tällä matkalla. Muista Jupiterin ja Neptunuksen yhtymä huhtikuussa 2022 (mikä tuntuu olleen hyvin kauan sitten). Se tapahtuu joka 150. vuosi ja se on aina merkki henkisestä heräämisestä ja henkisyyden elpymisestä. Tuo energia on edelleen kanssamme ja ilmentyy aktiivisemmin 2024.

Myös Jupiter alkaa kulkea eteenpäin 31.12. – parempi myöhään kuin ei milloinkaan – kun se saa loppuun pitkän perääntymisensä. Nyt alamme nähdä, mitä siunauksia Jupiter pystyy loihtimaan Härässä, kun se toimii Saturnuksen kanssa ja auttaa meitä maadoittamaan henkiset kykymme/voimamme valtaviksi siunauksiksi. Näemme myös sitä vuoden 2024 alussa.

Meillä on 12.12. uusi kuu Jousimiehessä, mikä avaa ikkunan uuteen totuuteen elämässämme ja kutsuu optimismia ja toimintaa. Mars on yhtymässä tähän uuteen kuuhun, joten käytä hyödyksi tuon tulimerkin lämpö ja energia, vaikka Merkurius alkaa perääntyä samana päivänä.

Sitten 26.12. meillä on täyskuu Ravun 4 asteessa, ja se on vähän haastavampi. Se on pari päivää joulun jälkeen, mikä voi olla haastavaa aikaa, ja meillä on Merkuriuksen ja Neptunuksen neliö, joka hävittää illuusiot ja tuo meidät takaisin todellisuuteen, Merkuriuksen perääntyessä edelleen. Ja sillä on aspekti myös Saturnukseen Kaloissa, mikä muistuttaa meitä maadoittamaan henkisen energiamme todellisuuteen, jossa elämme.

Eipä unohdeta kaiken tämän toiminnan myötä päivänseisausta 21.12, jolloin siirrymme Kauriin jaksoon ja vuoden lyhimpään päivään, kyyristyessämme kylmään talveen maaliskuun päiväntasaukseen saakka.

Vuoden 2023 viimeinen viikko on voimallinen, jolloin on Merkuriuksen ja Marsin yhtymä Jousimiehessä, joka on neliössä Neptunukseen koko viikon. Karma on aktiivista silloin, joten kiinnitä huomiota karmaoppitunteihin ja -yhteyksiin ja muistutuksiin päästää irti ja aloittaa uusi karmaton polku.

Jos meillä on ollut illuusioita tai petoksia tai emme ole kohdannut todellisuuttamme ja totuuttamme, saamme varoituksen universumilta silloin, ja siihen sisältyy yleensä joitain oppitunteja, järkytyksiä, haasteita ja muistutuksia pysäyttää odotuksemme ja alkaa fokusoitua enemmän aikomukseen ja tarpeisiimme. Aika lopettaa karmamme ja astua 5D-luomiseen – nyt on se aika.

Vuosi päättyy kuitenkin siunauksen kera, kun Jupiter lähtee eteenpäin 31.12. ja lopetamme tämän vuoden positiivisessa vireessä. On ollut pitkä ja rankka vuosi, ja olen iloinen nähdessäni sen loppuvan.

Tämä on se jakso, jolloin voimme viettää paljon aikaa menneisyydessä, muistella vanhoja joulumuistoja, viettää aikaa ihmisten kanssa, joita emme näe kovin ysein, ja se on myös kalenterivuoden loppu, mikä voi olla katumisen, mielipahan ja vuoden aikaisten valintojen ja päätösten tarkastelun aikaa. Voit tehdä sen nyt – älä vain tuomitse. Ole selkeä omissa aikomuksissasi ja sinun täytyy oppia laittamaan itsesi etusijalle, kunnioittamaan tarpeitasi ja sanomaan ”ei” asioille, jotka eivät palvele sinua, kun katsot eteenpäin ja uusia alkuja 2024.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >