HomeViestejäJennifer Hoffman6.9.2023 - Syyskuun 2023 energiaraportti

6.9.2023 - Syyskuun 2023 energiaraportti

SYYSKUUN 2023 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
6.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun aloitamme uuden kuukauden, meillä on uusi tehtävä, ja se on sadonkorjuu, ruuan kerääminen, käsitteleminen ja varastoiminen tulevaa talvea varten. Ruokakauppojen, jääkaappien ja pakastimien tulemiseen saakka, se oli fokus tähän aikaan vuodesta, ja minusta meidän pitäisi tuoda se osittain takaisin. Olemme kadottaneet kosketuksen elämän luonnolliseen rytmiin ja vaihtaneet mukavuuteen sopusoinnun luonnon kanssa.

Älä ymmärrä minua väärin – rakastan uudenaikaisia mukavuuksia, mutta jos tunnet minut, tiedät, että nautin perinteisemmistä tavoista valmistaa ruokaa, ja tähän aikaan korjaan puutarhani runsasta satoa, purkitan, pakastan ja valmistan ruokaani talven varalle, ja alan ajatella kylmempiä lämpötiloja ja lämpimämpiä vaatteita.

Kun astumme syyskuuhun, murtaudumme vapaaksi elokuun viime viikkojen voimakkaista perääntymisistä, mutta meillä on toimeksiantona siivota, puhdistaa, palauttaa ja täydentää energiaamme. Syyskuun teema on yhtyminen, kun nämä energiat tulevat yhteen ja meillä on tilaisuus arvioida ylösnousemuspolkuamme uudesta kulmasta, työskennellen halutusta lopputuloksesta takaisin läsnäolevaan hetkeen.

Tämän kuukauden 7-värähtelyssä on futuristinen vivahde, ja monen tehtävän hoitaminen yhtä aikaa saa meidät sinne, missä haluamme olla. Puhutaanpa siitä syyskuun energiaraportissa.

***

Tämä on alku vuodenajalle, josta todella nautin, lämpötilojen ollessa viileämpiä päivän aikana ja etenkin yöllä, kun lehdet vaihtavat väriä ja taivas muuttuu sellaiseksi kirkkaansiniseksi, jota näkee vain tähän aikaan vuodesta. Syyskuu tuo sadonkorjuuajan, kun maanviljelijät ja puutarhurit keräävät kesänaikaisten ponnistelujensa runsautta. Jos olet koskaan tehnyt töitä maatilalla, tiedät, että syksy on kiireistä aikaa, kun riennät korjaamaan satoa, ennen kuin sää tekee siitä vaikeampaa tai turmelee viljasi.

Syyskuun energiaraporttia sponsoroi Energy Purpose & Soul ja kuukausittainen työkalusarja ... (tietoja kurssista)

Tämä on keräämisaikaamme, aikaa tuoda sato sisään, ja sen myötä tulee seulominen, jossa erotamme hyvät akanoista – mitä haluamme ottaa mukaamme matkamme seuraavaan osaan ja mikä ei ole enää oleellista tai resonoi. Ja jos olet puutarhuri minun tapaani, on aika purkittaa, pakastaa ja säilöä puutarhasi runsautta. Vaikka pidän nykyaikaisista mukavuuksista ja ruokakaupoista, ruokateollisuuden tila ja säästäväinen luonteeni merkitsee, että teen oman ruokani pääasiassa ja täydennän varastoja nyt.

Syyskuu on toimintaa varten, toinen silmä menneisyydessä ja toinen tulevaisuudessa, tehden inventaarin siitä, mistä olemme tulleet, ja yhtä lailla arvioiden, mihin menemme seuraavaksi. Valmistaudumme tulevaisuuteen, kun luovumme samanaikaisesti menneisyydestä.

Tämä ei ole kuukausi eristyneisyyteen, yksinäiseen pohdiskeluun, meditointiin tai liian ajan käyttämiseen menneisyyttä tarkastellen – syyskuun perääntymisistä ja 7-värähtelystä huolimatta. Tämä on kuukausi tulevaisuutta varten, avaten uusia polkuja, harkiten muita vaihtoehtoja ja tarkastellen, mitä olemme luoneet elämänpolullamme. Myös raskaan perääntymistoiminnan kera, syyskuu on kuukausi ryhtyä toimeen ja olla osa tuota toimintaa, luoden oman toimintamme, kun hyväksymme oman voimamme ja voimaantumisemme ja valaisemme oman polkumme.

Syyskuu on 7-värähtelyä, joka on etsijän luku, ja hyvin monet astrologit sanovat, että se on introspektion, rauhaisan yksinäisyyden ja pohdiskelun aikaa. Ja olen vahvasti eri mieltä. Rehellisesti sanottuna olen kyllästynyt siihen, että joka kuukausi käsketään pohdiskelemaan, lepäämään, kääntymään sisäänpäin ja pysähtymään. Oinaana tämä on luonteeni vastaista. Aivan kuten monet astrologit kehottavat välttämään tekemästä mitään Merkuriuksen perääntymisen aikana, mutta tuo aspekti kattaa jopa 39 viikkoa vuodesta. Vuodessa on vain 52 viikkoa. Merkitseekö tämä, että minulla on vuodessa vain 13 viikkoa saada asiat tehtyä? Hölynpölyä tai paskanmarjat, kuten isobritannialaiset ystäväni sanoisivat. Ranskassa sanoisimme "n'importe quoi" (pötypuhetta). Tarkastellaanpa lukua 7 uudella tavalla, sadonkorjuun ja tulevaisuuteen suunnatun toiminnan lukuna.

7 on 6:n, laskeutumisen luvun, ja 8:n, äärettömän uusiutumisen ja uudistumisen luvun, välissä. Ja vuosi 2023 on 7, joten meillä on tupla-7-energia tässä kuussa. Monien astrologien mukaan meidän kaikkien pitäisi olla koomassa kuukausi, mutta otamme eri reitin, koska haluamme ryhtyä toimeen, ja syyskuun energiassa on muutama asia, joka tekee tästä täydellisen kuukauden laittaa vaihde päälle, painaa nasta lautaan ja kurvata pois pihatieltä.

Muistatko elokuun (6-kuukausi) isot energialataukset? Tiedän, että paljon energiaa liikkui, koska käytin paljon aikaa ruuanlaittoon, siivoamiseen, järjestelyyn ja pääsemiseen ajan tasalla vanhoissa projekteissa. Tässä syyskuussa emme käytä 7-energiaa (puhumme Neitsyt-kaudesta hetken kuluttua) meditoimiseen ja ajan viettämiseen yksinäisyydessä. Käytämme sitä sadonkorjuuseen, seulomiseen, erottelemiseen, päättämiseen ja ryhdymme tarkoitukselliseen, suoraan ja opastettuun toimintaan tulevaisuutta kohti. Ja jos olet hiljainen ja kärsivä Neitsyt, ilmaisemme Neitsyen voimaantunutta mestaripuolta, emme marttyyri-parantajaa, ja toimimme inspiraation lähteenä ja olemme palveluksessa/hyödyksi, emme tottelevaisena palvelijana.

Tämän kuukauden 7-värähtely on monia asioita – sadonkorjuu, kerääminen, tulevaisuuden suunnitteleminen, toimeen ryhtyminen ja oma muutoksemme ja transformaatiomme johtaminen. Taas kerran katsoin tarotkorteista innoitusta, mutten katsonut lukua 7, joka on syyskuu 2023 (9+2+0+2+3=16) 1+6, vaan katsoin lukua 16, joka on Torni – epäonnen, onnettomuuden/katastrofin ja pysäyttämättömän muutoksen kortti. Ajattelen aina Tornia voimana, joka tulee peliin, silloin kun vältät, viivytät, vastustat tai estät muutosta tapahtumasta, kunnes se tapahtuu itsestään, tavallisesti melko katastrofaalisella tavalla, koska viivytystaktiikalla olemme menettäneet prosessin kontrollin.

Ja jos ajatellaan myös syyskuun energiateemaa, joka on yhtyminen, on parasta olla toimintamoodissa ja prosessin kontrollissa ajajana, sen sijaan että yrittää vain pysyä mukana ja tehdä muistiinpanoja, kun prosessi viilettää tietä pitkin kenenkään olematta ratissa. Kuuntele podcast kuullaksesi tarinan, miten eräs hyvin prosessiorientoitunut ihminen yhdellä yliopistokurssillani lähes loukkaantui vakavasti, kun hän kieltäytyi huomioimasta varoituksiamme. Se on melko hauska tarina, jossa on onnellinen loppu.

Minulle Torni-kortti edustaa jumalaista rangaistusta, joka annetaan ihmisille ja tilanteille, joiden ylimielisyys ja hybris saa heidät uskomaan, että he ovat jonkin yläpuolella tai saavuttamattomissa, ettei heidän toimillaan ole mitään seuraamuksia, tai että he voivat tehdä, mitä haluavat, ja käyttäytyä unohtaen universumin jumalaisen luonteen ja toimia huolettomasti oikeutettuna ja oman tärkeydentunteensa mukaan. No, kuten vanha sanonta kuuluu: "Ylpeys käy lankeemuksen edellä", ja jotkut näistä ihmisistä näkevät vaikuttavan lopun polulle, jolla he ovat olleet, ja he putoavat norsunluutorneistaan kunnolla tömähtäen. Kenties heidän olisi pitänyt käyttää aikaa siipiensä valmistelemiseen, pankkitiliensä lihottamisen sijasta.

Enkä puhu tässä vain poliitikoista tai globaaleista hahmoista, vaikka he kuuluvat tähän joukkoon. Puhun myös joistain ihmisistä oma-apu- ja henkisissä yhteisöissä, jotka ovat toimineet ilman etiikkaa tai rehellisyyttä – jumalaista tai aineellista – tai kunnioitusta yleisöjään kohtaan. Ajattelin aina sitä Sylvia Brownesta, joka olisi voinut tehdä suuria asioita, mutta joka päätyi vain yhdeksi huijariksi, ja sitten yhtenä päivänä luin, että hän oli kuollut. Hän ei ole ainoa, jolle tämä on tapahtunut kuluneina 20 vuotena.

Doreen Virtue, entinen "enkelidiiva", oli ollut Hay Housen johtava kirjailija ja tuottanut kirjoja monista henkisistä aiheista, ja sitten yhtäkkiä päätti, ettei hän enää uskonut tuohon työhön, ja teki hyvin kovaäänisen ja radikaalin poistumisen henkiseltä toimialalta. Rehellisesti sanottuna, minusta oli hyvin epärehellistä häneltä puhua pahaa toimialasta, joka oli tehnyt hänestä monimiljonäärin, ja sitten tavoitella kristinuskon markkinoita samalla tavalla. Niin tapahtuu monille ihmisille – vaikka useimmat eivät kuole, he näkevät yleisöjensä ja mukanaolonsa loppuvan nopeasti.

Syyskuun energia tuo loppumisia ja päätöksiä, joita olet välttänyt, vastustanut tai jotka olet sivuuttanut, ja nyt universumin voimat "juonittelevat" yhdessä tehdäkseen tästä todellisuutta sinulle. Elokuun käännekohtaenergian jälkeen, tämä vie meidät pidemmälle transformaatiopolkua pitkin ja maadoittaa uudet polkumme todellisuuteen, koska kun kaikki tulee yhteen tai yhtyy, se joko sinkoaa meidät uudelle polulle tai saa meidät oivaltamaan, että nykyinen polkumme ei ole enää oleellinen, resonoiva, kestävä tai siedettävä.

Yhtyminen merkitsee tulemista yhteen, mutta ei ystävällisenä kokoontumisena. Tässä kuussa se merkitsee meille, että ne polut joita olemme yrittäneet pitää erillään, alkavat yhdistyä. Katsotaanpa muutamaa esimerkkiä ...

Aikomus itsesi ja oman elämäsi suhteen, joka kilpailee ajastasi ja huomiostasi vastuidesi ja sitoumustesi kanssa toisille.

Suunnitelmistasi "jonain päivänä" tehdä jotain tai hoitaa jokin asia, tulee yhtäkkiä tämän päivän prioriteetti.

Keskusteluista ja päätöksistä joita olet välttänyt, koska et halua loukata jonkun tunteita, järkyttää vallitsevaa tilaa tai aiheuttaa ongelmia, tulee tämän päivän keskustelunaiheita pelkästään siksi, että "et kestä sitä enää"´.

Työpaikka josta olet halunnut irtisanoutua, hankkiutuu eroon sinusta ja tekee sinulle välttämättömäksi aloittaa tuo liiketoiminta, jota olet vältellyt pitkään, vaikka halusitkin sitä.

Ja elämänmuutoksista joita olet ajatellut etäältä, tulee yhtäkkiä päähuolesi tai ne tulevat harkittavaksi, koska sairastut, jokin määräaika häämöttää tai perusta putoaa siltä, mitä olet käyttänyt tukemaan elämääsi ja elämäntyyliäsi. Tämä sisältää suhteiden loppumisen, asumisjärjestelyt – missä asut ja kenen kanssa - ja elämänvalintasi, jotka olivat kerran parasta sinulle, mutta eivät enää toimi, niissä ei ole tolkkua tai niitä ei haluta.

Se mikä oli ennen osa energioiden yhtymistä elämässäsi ja missä parhaasi mukaan toit energiat yhteen ja pakotit ne yhteistyöhön, hajaantuu nyt eri suuntiin, ne ilmaisevat todellisen luonteensa ja tulos on kuin orkesteri, jossa jokainen instrumentti soittaa eri laulua.

Voimme käyttää paljon aikaa itsemme keplotteluun paikoilleen, ennen kuin teemme mitään todellista liikettä. Ja se voi olla ongelma. Yrittäessämme asettua täydellistä laskeutumista varten, pyörimme päämäärättömästi tilanteen ympärillä, odottaen oikeaa hetkeä liikkua tai laittaa asiat liikkeelle.

Voitko kuvitella, että olet lentokoneessa, lähestyt määräpäätä ja suunnittelet, miten juokset lentokentän läpi, koska sinulla on jatkolento, ja kapteeni kiertää tunnin lentokentän ympärillä yrittäen ohjata lentokoneen laskeutumaan täydellisesti. Olen ollut monessa lentokoneessa, ja matkustajat ovat valmiita sietämään epätasaisia laskeutumisia, kunhan kone laskeutuu turvallisesti ja he pääsevät jatkamaan matkansa seuraavaan vaiheeseen.

Siis jos katsot nykytilannettasi, taktikoitko vai teet liikkeitä? Suunnitteletko oikeaa hetkeä vai ryhdytkö toimeen nyt? En ehdota, että toimit ilman riittävää valmistautumista. Sanon vain, että loputon valmistautuminen ei valmistele sinua toimimaan – se vain antaa sinun luulla niin.

Kaikkea tätä yhtymistä tukee poikkeuksellinen määrä perääntymisiä, joita meillä on syyskuun alkaessa – sisältäen kaikki planeetat, joko perääntymässä tai yhteydessä Aurinkoon ja Kuuhun (ne eivät koskaan peräänny). Tätä ei kestä koko kuukautta, kun Venus alkaa kulkea eteenpäin 3.9., mutta Jupiter alkaa perääntyä 4.9. Härässä, Venuksen hallitsijamerkissä, joten osa sen perääntymisenergiaa säilyy tässä mielessä.

Perääntymiset tarkoittavat, että planeetat palaavat takaisin alueille, joilla ne ovat jo olleet, antaen meidän harkita uudelleen ja tarkastella sitä polkua, jonka valitsimme niiden kulkiessa eteenpäin. Jos olet huomannut, muutamana viime kuukautena olemme kulkeneet paljon vanhalla alueella, tarkastellen vanhoja valintoja ja päätöksiä ja niiden oleellisuutta ja resonointia. Kiinnitä huomiota noihin kahteen sanaan, koska ne ovat hyvin tärkeitä tässä kuussa ja koko loppu vuonna.

Uusi kuu on 15.9. Neitsyessä, muistuttaen meille, että 3D-karma on yksi vaihtoehto polullemme, mutta 5D-luominen on toinen. On meidän päätöksemme, olemmeko kääntyneenä menneisyyteen vai nykyisyyteen päin, emme voi olla kääntyneenä kumpaankin suuntaan. Jos olemme kääntyneenä menneisyyteen päin, meillä on selkä nykyisyyttä kohti. Jos olemme kääntyneenä nykyhetkeen päin, selkä on menneisyyttä kohti. Menneisyys sisältää hyödyllistä informaatiota, joka voi opastaa meitä nykyhetkessä, mutta se ei voi olla "ajava" voima, ellemme halua pysyä karmakierroissa, parantamisessa ja toistaa menneisyyttä.

Meillä on 21.9. syyspäiväntasaus (kevät teille, jotka olette eteläisellä pallonpuoliskolla), jolloin Aurinko siirtyy Vaakaan. Eikö ole mielenkiintoista, että kuukautena jolloin edessämme on suuria valintoja ja päätöksiä, yhtyminen ja valitseminen menneisyyden ja nykyhetken välillä, tasapainon merkki, Vaaka, tulee sisään. Tämä muistuttaa meille, että jokainen valinta vaatii tasapainoa. Ei tasa-arvoisuutta tai oikeudenmukaisuutta, vaan henkisen ja aineellisen, ihmisen ja jumalan, antamisen ja vastaanottamisen, synergististä virtaa, jotta energiapankkitililtämme ei koskaan nosteta liikaa tai se ei tyhjene.

Ja 29.9. meillä on täysikuu Oinaassa, joka inspiroi meitä päättämään syyskuun viimeisellä toimintavimmalla, ennen kuin siirrymme lokakuuhun ja pimennyskauteen.

Olen sanonut, että tämä on kuukausi valmistautua tulevaisuuteen, ja meidän pitäisi tehdä se, vaikka ainoa hetki joka meillä on, on läsnäoleva hetki – se hetki jossa hengitämme. Kaikki mitä teemme, on valmistautumista tulevaisuuteen, koska tulevaisuutta on jokainen hetki läsnäolevan hetken jälkeen.

Ajattelin sitä, ja perspektiivi joka minulla on, tulee ranskan kielestä (äidinkieleni), jossa on kaksi sanaa tulevaisuudelle. "Le futur" on substantiivi ja viittaa tiettyyn ajanhetkeen, tilanteeseen tai tapahtumaan jossain tulevassa aikakehyksessä.

Toinen sana tulevaisuudelle on "avenir", joka merkitsee "mitä on tulossa". Tämä on virtaavampi, ennustamattomampi ja vähemmän tiukka tapa viitata tulevaisuuteen, ja se on syyskuun sana.

Se mitä teemme läsnäolevassa hetkessä, luo energiapolun sille, mitä on tulossa. Tiedät, että jos suunnittelemme tulevaisuutta ja kirjoitamme nuo suunnitelmat kiveen, ne eivät tapahdu odottamallamme tavalla. Sen sijaan jos tarkastelemme tulevaisuutta "mitä on tulossa" ja laitamme energiat liikkeelle luomaan suotuisimman lopputuloksen, saamme jotain, mikä muistuttaa läheisesti haluttua aikomusta, plus bonus. Muista ilmainen matkani Ranskaan – minulle maksettiin sinne menemisestä, mikä oli bonus.

Syyskuu on päätekohta tälle korkean energian jaksolle, joka alkoi toukokuussa ja jota olen ennustanut suuren kaaoksen ja muutoksen jaksoksi. Ja se on ollut. Paljon on paljastunut ja suurin osa on vasta tulossa, sekä ratkaisu, kun nämä pimeät agendat yhtyvät kirkkaaksi valovälähdykseksi. Se saa minut ajattelemaan vanhaa Tähtiensota-televisiosarjaa, jolloin he yrittivät välttää aine- ja antiaine-energioiden yhteentörmäyksen. Tätä ovat ne pimeät voimat, jotka törmäävät yhteen totuuden ja valonvoimien kanssa, eikä se ole kaunista tai hauskaa niille, jotka puskevat pimeyttä. Jos olet halunnut toteennäyttämistä/oikeuttamista, tämä voi olla sitä, ja vähintäänkin on hauskaa katsoa norsunluutornien romahtavan ja niiden ylimielisen asukkaiden siinä samalla.

Kuten totesin aiemmin, syyskuu ei ole kuukausi istua kädet ristissä, rentoutua, jatkaa hiljaisuusretriittiä (en ole koskaan ymmärtänyt, miksi kukaan haluaisi tehdä niin), meditoida tai kuluttaa liikaa aikaa menneisyyttä pohdiskellen. Se on kuukausi tarkoitukselliseen toimintaan, ohjattuun transformaatioon, puhdistamiseen, siivoamiseen, rajojen asettamiseen, ja marttyyri-parantajan tai voimaantuneen mestarin polun valitsemiseen. Tiedän, kumpi minulle on mieluisempi – entä sinulle?

Muista, ettet tee koskaan väärää valintaa tai huonoa valintaa. Jokainen valinta tuntuu oikealta ja parhaalta tehdessäsi sen. Vasta jälkeenpäin, valintojesi seuraamusten elämisen jälkeen, tuomitset ne. Älä tee sitä. Anna syyskuun yhtymisenergian näyttää sinulle, mikä toimii ja minkä käyttöpäivä on jo mennyt, ja tee sitten vastaavia kurssikorjauksia, huomioiden rakastavasti, mikä on korkeinta ja parasta hyvääsi, ja ollen kritisoimatta ja tuomitsematta prosessia.

Sinun on aika muistaa, että teet aina parhaasi, olet paras inspiraatiolähteesi ja saavutat tasapainon, kun annat oleellisuuden ja resonoinnin olla mukana valinnoissasi ja päätöksissäsi ja vaadit, että saat yhtä paljon kuin annat, koska ansaitset saada ilontäyteisen elämän, josta nautit.

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >